Gastenboek

Schrijf nieuw bericht
Totaal berichten: 159. [1] [2] [3] [4] [5] ... [27]

Cees en anja   May 4, 2021 1:57:52 PM 
Groot ammers
Wij hebben genoten op sterrennivo in de lockdown in de zevende hemel.
Toen we aankwamen was de tafel op onze kamer al gedekt incl. Wijnglazen en konden we genieten van onze to go maaltijd van du Nord. S morgens een ontbijt met kaas uit de streek, lekkere boterhammen en verse jus.
Terwijl wij een mooie wandeling maakten naar de Kattenroth van de Dutch mountail trail pakte jij de Brut-box aan en werden we savonds aangenaam verrast met de heerlijkste gerechten die jij had opgewarmd en kwam serveren als een volleerd gastheer.
Zelfs de wijn had je voor ons koud gezet.
Onze hartelijke dank voor alles. Cees en Anja

 

Monique Broodman   March 29, 2021 10:41:53 AM 
Roosendaal
Beste Han,

van 26 tot 28 maart in je B&B verbleven.
Eerst heerlijk ontvangen met koffie toen we aankwamen. Omdat de restaurants nog steeds dicht zijn , was er een tafel op onze kamer gezet, waar we konden eten. Vrijdag eten besteld bij gasterij Berg en Dal. Han zorgde voor de borden en het bestek. Zaterdag heerlijk gegeten van Brut172. Hier moest nog het een en ander voor opgewarmd worden, dit werd gedaan door Han en zijn partner.
Wat een gast vrijheid die we ontvingen. Ontbijt beide dagen goed verzorgd. Je merkte weinig op deze manier dat de horeca gesloten is en zo een ontspannen weekend gehad in het mooie Limburg.
Groetjes, Joost en Monique

 

Petra en Rob   October 18, 2020 10:36:57 PM 
Wat een heerlijke plek om te overnachten! Vijf dagen verbleven wij in de zevende hemel. Na een flinke wandeling was het steeds weer fijn ‘thuis’ komen in de gezellige huiskamer. Han bedankt voor je gastvrijheid!

 

Amarens   August 27, 2020 1:04:52 PM 
De Bilt
Wat een fijne plek is er gecreëerd in In de zevende hemel. We hebben genoten van de gastvrije sfeer en de heerlijke comfortabele kamer. Super schoon en fijne sfeer. Het ontbijt is met lokale invloed een goed begin van de dag.
De super eettips van de eigenaar maakten ons lange weekend compleet.
Aanrader wat ons betreft en een prima uitvalsbasis om ook Brut172 te bezoeken.
Klaas en Amarens

 

Hans en Ank   August 16, 2020 8:33:47 PM 
Silvolde
Eind juli hebben wij tijdens een korte vakantie in Reijmerstok/Zuid-Limburg genoten van de gastvrijheid in De Zevende Hemel.
De persoonlijke benadering door Han in combinatie met de fijne plek en de vele tips voor de omgeving, maakten het voor ons een superfijn weekje!!
De Zevende Hemel is een echte aanrader en wij gaan er zeker nog eens terug!!

 

Anton en José   August 15, 2020 3:00:01 PM 
Hoorn
Begin augustus hebben wij vier nachtjes In de zevende hemel gelogeerd. Het was een echte vakantie! Fijne kamer - met een heerlijk bed - een persoonlijke en zeer gastvrije ontvangst door Han, leuke tips voor restaurants en uitstapjes en niet te vergeten het heerlijke ontbijt iedere morgen. In de zevende hemel is echt een aanrader!

 
Totaal berichten: 159. [1] [2] [3] [4] [5] ... [27]